Tudnál úgy jól fõzni, hogy Gordon Ramsay segít?

2017-02-20

sponsored links

Szakácskönyvet szinte mindenki fogott már a kezében. Számtalan koncepciót találunk a témában, vannak melyek egészen szájbarágósan adják elõ mondandójukat, de van, ami már úgy gondolkozik, hogy az olvasó alsó hangon 10 év szakmai háttér rendelkezik és csípõbõl ért/tud mindent.

A következõ videó az hivatott prezentálni, hogy mi történik, akkor, ha egy konyhai kezdõ egy profi segítségével fõz. A Gordon Ramsay név talán sokaknak ismerõsen cseng, aki látott már vele TV mûsort, az bizony tudja, hogy nem a legkifinomultabb úriember a Földön, ha a konyhai munkáról van szó. Hõsünk neve Shane, aki mindössze Gordon hangját hallja, abból, hogy mit csinál egy centit sem lát. Egymásnak háttal, egyszerre készítik a fogást, ugyanazon hozzávalókból.

Meglepõ lelki békével fogadta a séf a kisebb kudarcot, de Shane hõsiesen próbált mindent úgy tenni, ahogy hallotta és gondolta. Több ponton látszik, hogy a gyakorlott szakács számára az átlagos mozdulatok/folyamatok egy teljesen laikus számára szinte megfejthetetlenek.


Folytats a blogon ... mitettemma.hu/tudnal-ugy-jol-fozni-ho...

sponsored links

Keres?s