Toszkán szűzérmék, fokhagymás-parmezános gnocchival és ruccolával

2015-02-16

sponsored links


Íme megérkeztem a Valentin napi vacsoránkkal. Viszonylag egyszerű és gyorsan elkészíthető étel, ami tökéletes lehet bármilyen vacsorához, nem csak ünnepekre. Sajnos ritkán van az embereknek idejük leülni és lassan, nyugodtan megvacsorázni kettesben. Nah, azért nálunk ez nem így van, de sajnos az a tapasztalat, hogy sok családnál viszont igen. Nagyon törekszem arra, hogy Balázs, amikor délutános akkor együtt reggelizzünk, amikor délelőttös együtt vacsorázzunk, ha már az ebédet külön fogyasszuk el. Egyedül hétvégén sikerül együtt ebédelnünk, de akkor is néha rohanunk, mert van még egy pár dolog amit el kell intézni. Most viszont leültünk csodálatos gyertyafényes asztalhoz és nyugodtan elfogyasztottuk ezt a csodálatos menüt. Elbeszélgettünk, elborozgattunk és gyorsan el telt ez a nap is. Viszont ne csak ezen napon tartsunk ilyen különleges estéket, mert akkor bizony sokat kell várni a következőre.

Toszkán szűzérmék, fokhagymás vajban pirított parmezános gnocchival és ruccolával
Hozzávalók (2 személy részére):
40 dkg sertés szűz
só, bors
olívaolaj
1 fej lilahagyma ...

Folytatás a blogon ... koskacukor.blogspot.com/2015/02/toszk...

sponsored links

Keresés




Gasztroblogok