Tonhalkrém

2018-07-09

sponsored links









Ez egy végtelenül egyszerû és emellett nagyon finom kence. :) Aki szereti a tonhalat, annak bátran ajánlom. Pirítósra, sós kekszre halmozva, vagy mártogatónak is remek választás.









Hozzávalók:
4 db 80 g-os konzerv tonhal (olajban eltett)
3 ek. mascarpone
2 ek. balzsamecet
2 ek. citromlé
1 ek. szójaszósz

bors

A tálaláshoz:
pirított kenyérszeletek
friss csíra vagy zöldségek


  1. Az olajtól lecsepegtetett tonhalat a többi hozzávalóval együtt késes aprítóba tesszük és krémesre dolgozzuk. Tálkába téve fogyasztásig hûtõben tartjuk. 
  2. Pirított kenyérszeletekkel, friss csírával vagy zöldségekkel tálaljuk.














A receptet megtaláljátok a Kifõztük júniusi számában is. :)


Folytats a blogon ... konyhaninnenkertentul.blogspot.com/20...

sponsored links

Keres?s