TEJSZÍNES BARACKSZELET

2014-04-14

sponsored links


Kitûnõ vendégváró sütemény. Finom, könnyed tésztája van, sokáig nem szárad ki, tehát elõre is lehet készülõdni vele, a krém pedig könnyed, nem fullasztóan édes. 

A krémet lehet variálni ezerképpen, én most sárgabarackos ízzel készítettem, mivel volt még barackom kompótként eltéve, és annak a levével volt a puding felfõzve. Magát a gyümölcsöt most nem használtam fel, de természetesen kisebb darabokra vágva a krémbe forgathatjuk és betölthetjük úgy is a lapot. 

A piskótalapot Kiskukta receptje alapján csináltam, mint pl. ahogyan az apósom születésnapjára készült ananász torta is az alapján készült és nagy sikere volt. 

HOZZÁVALÓK

150 g cukor + 60 g a habba ...

Folytats a blogon ... splitinapok.blogspot.com/2014/04/tejs...

sponsored links

Keres?s