Tejfölös zöldborsófõzelék

2015-03-09

sponsored links



Ennek a fõzeléknek története van. Aszódon vendégeskedtem egy drága barátnémnál, Judithnál, gyerkõcökkel, barátokkal, újévköszöntéssel együtt. Érkezésünk napján ebédhez készülõdve, no mit eszünk kérdésre......borsófõzelék van tükörtojással! Gondolatban felrémlett a menzai lisztes borzalom, amit soha nem bírtam megenni, sõt mi több, olyan mély nyomokat hagyott bennem, hogy otthon kísérletezni sem volt kedvem vele. Az elsõ gondolatom az volt, hogy kimentem magam a Nem vagyok éhes címszóval, a második sokkal gyakorlatiasabb volt, nagyokat szemeztem a Pennyben vásárolt sajttal, sonkával, halkonzervvel. :) Ugyanakkor kíváncsi is voltam. Szóval pislogtam egyet, nyeltem kettõt és arra gondoltam, egye fene, kipróbálom. Judith teljesen másképpen fõz,  mint én és ahhoz képest , hogy nem ez a kedvenc idõtöltése.....bocsi baby....nagyon jó csinálja!  Eddig bármit ettem nála, 10 pontos. :) És tényleg.  Visszatérve az oly félelmetes fõzelékhez, életem legfinomabb borsófõzelékét ettem, azóta rendszeresen készítem így itthon is. Ezúton is köszönöm neki! :) A gyerekeknek is ízlett, ki tükörtojással, ki sült párizsival ette.
  • 50 dkg zöldborsó  ( nálam fagyasztott)
  • 1 kisebb fej vöröshagyma
  • 1 tk vegeta ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/VerusKonyhja/...

sponsored links

Keres?s