T?rkonyos, z?lds?ges halleves, csal?nnal

2023-01-05

sponsored links

Csal?n sok mindenbe mehet, ha van, de n?ha kev?s is el?g bel?le. Mehet, hiszen j?l mutat a z?ld sz?n, ?s persze, mert sok t?pl?lkoz?si ?rt?ke is van. Nem mindig kell bel?le sok, mert elviheti az ?zeket a csal?n?z fel?. Ebbe az ?telbe csak m?rt?kkel ker?lt friss, blans?rozott csal?nhajt?scs?cs. Csal?nos receptek pedig ide kattintva b?ven. M?s kev?sb? karakteres ?z? lev?lz?ld is mehet bele (podagraf?, spen?t pl.) .
Hozz?val?k: Gy?k?rz?lds?gek vegyesen (1-1 s?rgar?pa, petrezselyemgy?k?r kisebb pasztin?k, szelet zellergy?k?r), f?l brokkoli, 2-4 pontyszelet ?s pontyikra, f?l maroknyi friss csal?hajt?s blans?rozva, 1-2 ek. olaj, 1-2 gerezd fokhagyma, 1 kis fej v?r?shagyma, t?rkony b?ven, s?, t?rt feketebors, citroml? ?zk?s szerint, friss petrezselyemz?ld. Elk?sz?t?s: A fokhagym?t apr?ra v?gva, kev?s olajon illatosra pir?tjuk, hozz?adjuk az apr?ra v?gott gy?k?rz?lds?geket, a hagym?t eg?szben ?s az ?sszev?gott csal?nt. Fel?ntj?k v?zzel, f?szerezz?k (t?rkonnyal b?ven) kb. f?lig megf?zz?k, majd hozz?adjuk a halh?st ?s az ikr?t, legv?g?l az ?sszev?gott brokkolit is. Ha minden megf?tt, 3-4 ek. tejf?lb?l ?s 1 csapott ek. rizslisztb?l / lisztb?l kikevert habar?ssal s?r?tj?k, citroml?vel savany?tjuk, frissen v?gott petrezselyemz?lddel megsz?rjuk.

Folytats a blogon ... erdokostolo.blogspot.com/2023/01/tark...

sponsored links

Keres?s