T-bone steak alacsony hőfokon, rózsaborsmártással

2017-03-19

sponsored links


A szeletek nem olyan szépek, mint ahogyan a főzőműsorokban látom, csak olyanok, amilyeneket én házilag éppen "ki tudtam szedni" az állatból. De az íze... hmmm... mesebeli volt...

T-bone steak alacsony hőfokon, rózsaborsmártással

Hozzávalók 4 személyre: 4 nagy szelet T-bone steak, 2 csapott teáskanál só, 1,5 teáskanál ..., 1-1 teáskanál borókabogyó, koriander és szegfűbors, 4 evőkanál olívaolaj, 2 evőkanál ...;
a mártáshoz: 5 dkg vaj, 5 dkg liszt, 3 dl ..., 2 teáskanál rózsabors, 2 evőkanál konyak, só, bors, citromlé.

Elkészítése: A szemes fűszereket mozsárban megtörjük, összevegyítjük a sóval meg a borssal, és a keverékkel alaposan ...

Folytatás a blogon ... edithreceptjei.blogspot.com/2017/03/t...

sponsored links

Keresés






Gasztroblogok