Sóskafõzelék

2017-01-17

sponsored links

A múltkori spenótfõzelék után jöjjön a sóska. Erre is igaz, ahány ház annyi szokás. bevallom életemben most fõztem másodszor, pedig nagyon szeretem. Én édesen szeretem, a Párom viszont édesítés nélkül. Így kétféle módon készült ma el.

Hozzávalók:

500 g mirelit sóska,
1 nagy ek. zsír,
1 púpozott ek. Anyasüti Pogácsa lisztkeverék (nem paleó: liszt),
500 ml (növényi) tej,
1 tk. só,
1 tk. eritrit
tálaláshoz: édesburgonya, fõtt tojás




Elkészítés:

A zsírt felolvasztjuk, majd a liszttel világos rántást készítünk. Hideg tejjel felengedjük folyamatos keverés közben. Hozzáadjuk a kiolvasztott sóskát, és kb. 10 perc alatt készre fõzzük, úgy, hogy közben sóval, édesítõvel ízesítjük.

A Paleolit Éléskamra lisztkeverékeibõl könnyen és gyorsan süthetsz sós vagy édes finomságot a megadott receptúra szerint. A termékek megvásárolhatók a bioboltokban, paleo üzletekben, webshopokban. A gyártó teljes kínálatát ide kattintva érheted el.

Ha szeretnéd, hogy a kedvenc üzletedben kaphatók legyenek a keverékek, a gyártó oldalán ajánlhatod azt.








Folytats a blogon ... megfozlek.blogspot.com/2017/01/soskaf...

sponsored links

Keres?s