Sóska és alma avagy Édesítsd meg a napod

2015-10-23

sponsored links



A sóska pompás C-vitamin forrás,
vizelethajtó, vértisztító, erõsíti szervezetünket fertõzésekkel szemben,  és ezekbõl adódóan tökéletes immunerõsítõ. Vannak népek, akik fûszerként is hazsnálják. 
A méz fogyasztása azért ajánlatos, mert segít megõrizni az inzulinérzékenységet, és így csökkentheti cukorbetegség kialakulását is. Ha miden igaz, akkor 1kg méz elõállításához kb. 4 millió virágot "látogatnak meg" a méhek.
Az almában fellelhetõ pektin, csökkentheti a vér koleszterinszintjét. Az ókorban az egyiptomiak, a rómaiak és a görögök is így jelezték az étkezést : Ab ovo usque ad mala, azaz A tojástól az almáig. Tehát az étkezést almával fejezték be. 

SÓSKAKRÉMLEVES, ALMÁVAL ÉS MÉZZEL
Hozzávalók:
30 dkg friss sóska
1 db nagy alma (kb.25dkg)
2 ek. méz
2 ger. fokhagyma
2 dl tejszín ...

Folytats a blogon ... orultenjoetelek.blogspot.com/2015/10/...

sponsored links

Keres?s