Sós ropogtatnivaló

2012-12-30

sponsored links



Búcsú


Szeretem az évvégi ünnepek közti idõszakot.Ráérõs,lassú,nyugodt napok ezek.Esténként jut idõm és erõm az ágyban olvasgatni,vagy elõszedni egy rég látott filmet,és azt nézni.Akaratlanul is sokat beszélünk az elmúlt évrõl,az élményekrõl,a hibákról s tervezgetjük a következõ év feladatait,vágyait.
Soha nem fogadkozom,de gondolatban próbálom összeszedni,hogy mit szeretnék másképp csinálni.Nem világmegváltó dolgok ezek,hanem apró lépések.Melyek kis odafigyeléssel,erõlködés és kudarc nélkül teljesíthetõk.

A mai hideg,de gyönyörû napos idõt kihasználva sétáltunk egyet a Mosoni-Duna partján.Friss levegõt szívtunk,kacsákat etettünk.És gyönyörködtünk az alvó természetben,mely még így is lélegzetelálltóan szép.
Erre az évre elbúcsúztunk,de biztos,hogy jövõre is ez lesz a kedvenc helyünk minden évszakban.

Szívbõl kívánok mindnyájunknak egy olyan évet,melyben kicsit nyugodtabban hajthatjuk álomra esténként a fejünket.Melyben sok öröm és vidámság vár ránk.Kerüljön bennünket betegség,bánat.Legyenek boldog pillanataink,süssön sokat a Nap,és együnk finom ételeket.
Egyszóval nagyon boldog új évet!

Sós ropogtatnivaló

A legegyszerûbb sós sütemény,amit sütni szoktam.Fõleg azért szeretem,mert még a sodródeszkát sem kell takarítanom utána.
Borozáshoz,sörözéshez és aktuálisan a szilveszteri bulikra gyors,finom korcsolya .

Hozzávalók:

25 dkg finomliszt ...

Folytats a blogon ... alegjobbotthon.blogspot.com/2012/12/s...

sponsored links

Keres?s