Sült zöldségek kókusztejjel és gyömbérrel

2015-01-13

sponsored links

sult_zoldsegek_kokusztejjel_gyomberrel (10)

Nagyon elszaladt velem a ló év végén. Még december közepén volt néhány orrfújós napom. Aztán december 30-ra letaknyosodtam. December 31-re már ugatva köhögtem. Az új év elsõ napjára majd szétszakadt a fejem, agyastól, szemgolyóstól, üregestõl. Január másodikán pedig bemutatkoztam a recski ügyeletes orvosnak. Kaptam antibiotikumot, meg köptetõt, meg sok kalciumot és még több  probiotikumot, aminek szedését nagyon erõsen javasolta a doki. Tudom, miért.... Ja, szilveszter este 3/4 11-kor elaludtam és újév 0.08 perckor ébredtem, arra, hogy az egyetlen egészséges nagykorú kinyit egy üveg pezsgõt, amit aztán senki sem ivott meg... Még most sem vagyok teljesen 100, de legalább a fejem nem feszül szét a tokámtól az orrnyergemig.

Vasárnap úgy döntöttem, hogy nem eszem húst. Legalább is, egy darabig biztosan nem. Nem kattantam be, nem szippantott be semmilyen mai divatos áramlat. Csak annyi van, hogy túl sok húst ettem az ünnepek alatt, amitõl szerintem még egy elvetemült húsevõ is elgondolkozna.

A szupi kerámia  tányérokat még tavaly csináltam egy Apacuka Kerámia workshopon. Én, saját kezûleg és Juditnak csak 2x kellett közbeavatkoznia. ;) Komolyan, terápiás célzattal, receptre írnám fel ...

Folytats a blogon ... rizsazzunk.cafeblog.hu/2015/01/13/sul...

sponsored links

Keres?s