Szuper csokifelfújt pirított paradióval

2014-06-25

sponsored links


Ha valami igazán csokisra vágytok akkor érdemes kipróbálni Nigella csokodálé felfújt receptjét.
Vasárnap ezt tettem, annyi változtatással, hogy finom liszt helyett kókusz lisztet használtam. Az eredmény pedig.... a gyerekek hangosan nyammogva ették. 

Hozzávalók:  a tésztához: 10 dkg legalább 65 %-os csokoládé, 10 dkg vaj, 20 dkg cukor, 4 db tojás, 5 dkg kókuszliszt, negyed teáskanál szódabikarbóna, kevés só.
a csokimázhoz: 15 dkg csokoládé (65 % vagy nagyobb kakaótartalommal) 5 dkg vaj, paradió pirítva és aprítva
A tészta hozzávalóival kezdjük. Ehhez a csokoládét gőz felett (mikróban is lehet) felolvasztjuk, hozzáadjuk ...

Folytatás a blogon ... danadiskitchen.blogspot.com/2014/06/s...

sponsored links

Keresés




Gasztroblogok