Szilveszteri finomságaim...

2012-01-01

sponsored links


Kétféle sült csülök, párolt lilakáposztával és kacsazsíron sütött, hagymás, kacsamájas sültkrumplival

Állítom, hogy a sertéscsülök megfelelõen elkészítve sokkal, de sokkal finomabb a létezõ összes bõrös malacsültnél. Sokkal ízesebb, szaftosabb.
Már kipróbáltam a malacnál a combot, a karajt, az oldalast, szerintem mind szárazabb húsú, mint a csülök, akárhogyan is van fûszerezve és megsütve. Persze a bõre ropogós pirosra sütve, sörrel kenegetve sülés közben, nagyon finom, de ugyanezt a csülöknél is el lehet érni, viszont a húsa isteni finom.

Azért kétféle, mert két nyers csontos csülköt és egy füstölt csülköt sütöttem egyszerre, ami annyira jól sikerült, hogy elhatároztam ezentúl ez lesz "A" szilveszteri menü mindig.
Mindenrõl készítettem képet, csak a csodás pirosra sült csülkökrõl nem, mert mire észbe kaptam már csak a romok voltak a sütõtálban.

2 db nyers, csontos csülök
1 db füstölt csülök
1 kg vöröshagyma
2 fej fokhagyma ...

Folytats a blogon ... zsanuaria.blogspot.com/2012/01/szilve...

sponsored links

Keres?s