Szerintem ? A szeretet tiltott alapanyag?!

2017-10-05

sponsored links





Az Amerikai Élelmiszeripari és Gyógyszeripari Hivatal egy kis kézmûves pékségben tartott ellenõrzést. Néhány hibát találtak is, mint például nem megfelelõen tárolták az allergéneket, de ezt egy figyelmeztetéssel és a hibák korrigálásával megúszták volna.

Amit viszont abszolút nem találtak megfelelõnek, az a granolakeverékük. Ugyanis a vevõk sokszor kérdezték tõlük, hogy mitõl olyan finom és erre azt mondták, hogy attól, mert szeretettel készítették. Aztán egy marketingfogásként/kedveskedésként az összetevõkhöz a zabpehely, mazsola, mogyoró stb. közé beírták a szeretetet is.

Az élelmiszeripari hivatal szerint ez megzavarhatja a vásárlókat, illetve kifejezetten káros lehet, hogy mindenki elkezd össze-vissza cukiskodni az összetevõkkel, így a lényegi információ elveszhet, ami kiemelten fontos lehet például egy ételallergiás számára. 

Tehát a szeretet kerülendõ ?alapanyag?. Na igen, a szeretetnek káros mellékhatásai vannak, például az ember egyszer csak az agya helyett a szívére hallgat és mindenféle irracionális döntéseket hoz. Súlyosabb esetben szerelemmé válhat, ami aztán tényleg elveszi az ember eszét, sõt, extrém esetben mellékhatásként még gyereket is ?okozhat?! ?

Alapvetõen ez a szeretet-hozzávaló megmosolyogtat, de azért egyetértek a hivatallal, az összetevõk szolgáljanak információforrásként, sokaknak tényleg napi szintû ezeknek a bogarászása. Bár amúgy meg lehet, hogy pont csak a rákényszerültek, az allergiások olvasgatják át ezeket, tehát nekik igazán megmosolyogtató? ?



Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Konyhalál Facebook oldalához és iratkozz fel a heti hírlevélért a blogkövetésre, ne maradj le semmirõl! ?

Folytats a blogon ... konyhalal.cafeblog.hu/2017/10/05/szer...

sponsored links

Keres?s