Szarvaslábszár pirított zsemlekockákkal

2014-02-04

sponsored links


Ez volt az egyik fogás Ivóban a szombati vacsorán. Isteni aromás, omlós lett a hús, a mellé tálalt zsemlekockák - volt, melyik ropogott, volt, melyik puha volt - pedig jól kontrasztoltak vele. A puha, krémes zöldségeket is mellé tálaltuk, a tetejére szórt keverék pedig abszolút kiemelte az egész kompozíciót. Finom lett, büszke vagyok magunkra, hogy ezt megalkottuk. (Mert bár nagyjából én fõztem, azért Adél, Otti és Karcsi is segített.)

Pácolt szarvaslábszár zöldségágyon, pirított zsemlekockákkal

Hozzávalók 4 személyre: 4 szelet vastag csontos szarvaslábszár, vörösbor, só, bors, 1 teáskanál borókabogyó, liszt, zsiradék; a zöldségágyhoz: 2 hagyma, 2 sárgarépa, 1 petrezselyemgyökér, 5-6 zellerszár, 2 paradicsom, 1 dl olaj, 2-3 dl ...

Folytats a blogon ... edithreceptjei.blogspot.com/2014/02/s...

sponsored links

Keres?s