Szalámis gombóckák, uborkás-babos saláta

2014-07-12

sponsored links


Úgy alakult, hogy amikor a fél sertésből készültek a töltelékek, a hentes kitalálta, hogy az utolsó kb. 2 szaláminyi mennyiségű tölteléket szajmókaként (bőrke ugyan nem volt benne) tölti egy vastag bélbe. Mostanra már minden kolbász és szalámi elfogyott, egyedül ez a szajmóka árválkodott a kamrában. Úgy döntöttük, nem várunk vele tovább és megkezdjük. Nagy csalódás ért bennünket, ugyanis a közepe egészen világos volt, magyarázatot nem találtunk rá. Ízre nem volt rossz, csak nem volt olyan étvágygerjesztő. Eldöntöttük, hogy apránként felhasználom valamire .
Ma, amikor fasírtokat szerettem volna készíteni, eszembe jutott, hogy talán most lehetne kipróbálni, milyen a füstölt szajmóka fasírtnak. Az eredmény egészen megnyugtató volt.

Hozzávalók:
(4 személyre)

maradék füstölt szalámi (kb. 10 dkg)
10-15 dkg darált hús
vöröshagyma ...

Folytatás a blogon ... szolohegyimesekkonyhakmindennapok.blo...

sponsored links

Keresés




Gasztroblogok