Szakmai találkozó Ivóban

2013-02-04

sponsored links

Nagy élményben volt részem a hétvégén, hiszen február 1 - 3 között életemben elõször vettem részt az Erdélyi Konyha szerkesztõinek szakmai találkozóján, amelyet Ivóban, a Honor Villában tartottunk. Adéllal ketten mi vagyunk az újak a csapatban. Sedithen kívül eddig senkit sem ismertem személyesen a lányok, fiúk közül. Eddig. Így nagyon vártam már, hogy találkozhassam velük. El kell mondanom, amit már eddig is tudtam amúgy, hogy itt nem csak egy egyszerû szakmai közösségrõl van szó, hanem egy igazi baráti társaságról is, amibe úgy érzem sikerült beilleszkednem nekem is. Ti is így gondoljátok, lányok?
Köszönöm nektek lányok/fiúk, hogy részese lehetek ennek a csapatnak, az Erdélyi Konyha szerkesztõségének.
A cím nagyon hívatalosan hangzik, igaz, hogy szakmailag is igyekeztünk fejlõdni, kipróbálni a vadhús elkészítésének különbözõ módjait, titkokat lesni el a fényképezés terén Gyugyi Pétertõl, a Nõk Lapja Konyha fotósától, megbeszélni a lap jövõbeni terveit, de ezek mellett degeszre tömtük magunkat vad- és bárányhúsból készült finomságokkal, szórakoztunk, beszélgettünk, ismerkedtünk, vadasparkot látogattunk. Egyszóval tökéletes hétvége volt, pillanatok alatt elfutott az a három nap, és már indulni is kellett haza.
Szombat délelõtt látogattuk meg az Ivói Vadasparkot, kb. 6 km-t gyalogoltunk a hóban, hogy megfigyeljük a szarvasteheneket, muflonokat, és gyönyörködhessünk a csodaszép tájban, a Madarasi Hargita csúcsaiban.
És nem jöttünk haza üres kézzel, mert a Honor Vadhús ivói bemutatóüzletében vásároltunk is egy kis vadhús kóstolót az itthoniaknak.

Ivó

A Honor Villa

Az Ivói Vadasparkban

Az Ivói Vadasparkban

Az Ivói Vadasparkban

A Honor Villa

A Honor Villa Terasza

A Honor Villa csodaszép csempekályhája

A Honor Villa bárpultja

A szobánk.



Medve szalámi és szarvas kolbász

Szarvas, vaddisznó és mangalica sonka, mangalica szalonna, vaddisznó, szarvas, mangalica kolbász, medve szalámi.

Köménymagos sajt.


Folytats a blogon ... makacskakonyhaja.blogspot.com/2013/02...

sponsored links

Keres?s