Születésnapi menü

2011-10-22

sponsored links


Az utóbbi napokban kevés időm jutott a blogolásra, jó sok elmaradásom is van... Az őszi hónapokban az ünnepek egymást érik nálunk, de nem bánom, mert nagyon szeretek készülődni.:) Múlt héten testvérem születésnapját tartottuk, a menü nagy részét és a tortáját is én készítettem. Így nem csoda, hogy nagyon vártam már a napot és reméltem, hogy minden a legjobban sikerül majd!:)
A születésnapi menü a következő volt: húsleves és borleves (édesanyám készítette), sült hal és csirkemell fűszeres vajjal, hercegnőburgonyával. Sós süteménynek sajtos sós masnit és lilahagymás pogácsát készítettem. A torta ízesítésén sokat gondolkodtam, de végül a csokoládé mellett döntöttem, mivel az ünnepelt imádja a csokis édességeket, főleg a nagyon krémes, tejszínes sütiket.
A tortát csokoládé rózsával és levelekkel díszítettem, melyeket csokoládé gyurmából készítettem. Nagyon egyszerű volt formázni, sokkal bonyolultabbnak tűnik, mint amilyen valójában. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy próbálja ki, tényleg gyerekjáték.:)
Idő és fény hiányában a fotók nem sikerültek túl jól, majd legközelebb...:)

Sült csirkemell fűszervajjal ...

Folytatás a blogon ... mezesotthon.blogspot.com/2011/10/szul...

sponsored links

Keresés
Gasztroblogok