Sertésszűzérmék hercegnőburgonyával, áfonyamártással

2015-01-17

sponsored links


Itt egy újabb disznóhúsos fogás. Csak mert ez a második a sorban a tekercs után, és még lesz egy valami majd valamikor - ennyi húst fogadtam el édesanyámtól disznóvágáskor. Ennél a fogásnál fontos, hogy a köret és a mártás időben elkészüljön, hogy ahogy a hús is megsül, rögtön fogyasztani lehessen, különben már nem lesz finom, megkeményszik.

Sertésszűzérmék hercegnőburgonyával, áfonyamártással

Hozzávalók 4 személyre: 60 dkg sertésszűzpecsenye, só, (citrom)bors, 1 fej fokhagyma, olívaolaj, 1 dl vörösbor, 1 adag hercegnőburgonya; a mártáshoz: 15-20 dkg fagyasztott áfonya, 1 dl vörösbor, 2-3 evőkanál cukor, 3-4 evőkanál ...

Folytatás a blogon ... edithreceptjei.blogspot.com/2015/01/s...

sponsored links

Keresés




Gasztroblogok