Salisbury steak gombamártással

2016-05-10

sponsored links


Hozzávalók a steakhez: 70 dkg darált marhahús, 2 db zsemle (felkockázva), 1 fej vöröshagyma (felaprítva), 2 gerezd fokhagyma (lereszelve), 2 dl tej, 1 csokor petrezselyem (aprítva), egy kisebb marék bazsalikom (szintén felaprítva), fűszerpaprika, himalája só, őrölt bors, 2 evőkanál szőlőmagolaj

Elkészítése: a hozzávalókat összekeverjük és 15 percig állni hagyjuk a masszát. A masszából kb. másfél centi magas fasírtotokat formázunk, és kiolajozott jénaiba vagy tepsibe tesszük őket. A húspogácsákat kb. 25 perc alatt készre sütjük.

Hozzávalók a gombamártáshoz: 3 evőkanál szőlőmagolaj, 50 dkg gomba, 1 fej hagyma, 2 gerezd fokhagyma, 2 evőkanál rizsliszt,4 dl húsalaplé (akár kockából is), 2 evőkanál gombaleves por, 2 evőkanál ...

Folytatás a blogon ... malnakonyha.blogspot.com/2016/05/sali...

sponsored links

Keresés




Gasztroblogok