sajtropgós főzelékhez (low carb, ir, diabetikus)

2014-03-06

sponsored links


A rántott sajtról csak annyit, hogy az esküvőmön annyira levette a séf a menü megbeszélése során, hogy  szeretem a rántott sajtot, hogy az én tányéromon a meleg előételként szervírozott két vékony szelet rántott camembert helyett 8 darab volt...

Mivel most második hete a diétámat aszerint szervezem, hogy számolom a szénhidrátot (az inzulin-rezisztencia diéta elvei szerint), rájöttem, hogy tulajdonképpen ehetnék én valami rántott sajt félét is főzelékhez. Így készült ez a mesés alkotás, ami ismét a tényleg finom kategória. Vigyázni kell, azért kalóriát tartalmaz, nem berántott tarkababfőzelékhez ajánlom ;). A képen amúgy zabpehelyliszttel habart, vegyes "finom" főzelék készült, borsó helyett cukkínivel, mert az is zöld, de alacsonyabb a szénhidráttartalma.

Hozzávalók 5 darabhoz:
100 g sajt (lehet light) ...

Folytatás a blogon ... lightkonyha.blogspot.com/2014/03/sajt...

sponsored links

Keresés




Gasztroblogok