Sajtkrémes rántott sonkarudak

2015-01-13

sponsored links


A harmadik hidegtál, amit szilveszterre készítettünk a lányommal, rántott sonkarudak voltak.
Ami a való, én nem szeretek ilyesmivel pepecselni, de most, hogy segítségem is volt, valahogy csak összehoztuk. A receptet az Erdélyi Konyhából írtam ki, már nagyon régen...Egy picit változtattam a recepten, de nem sokat.

Hozzávalók: 20 szelet préselt sonka, 100 g trapista sajt, 2 evk. olaj, 2 evk. liszt, 300 ml tej, só. A panírhoz: liszt, 4 tojás, zsemlemorzsa, só, 500 ml olaj a sütéshez.
Először a sajtmártást készítjük el. Forró olajon a lisztet nagyon picit megpirítjuk, sózzuk, hideg tejet töltünk rá, mad ha sűrűsődni kezd hozzáadjuk a reszelt sajtot is és készre főzzük. Kihűtjük.
Előkészítünk 3 tányért: egyikbe lisztet, a másodikba ...

Folytatás a blogon ... juciakonyhafonok.blogspot.com/2015/01...

sponsored links

Keresés




Gasztroblogok