S?skaborboly?s, magos sajttekercs

2022-12-29

sponsored links

A friss ?s az aszalt s?skaborbolya is sokf?le ?telt sz?nes?thet, savanyk?s ?z?vel ?des ?s s?s ?telekben is egy kellemes plusz ?zt jelenthet. A sajttekercsben nem csak j?l mutat, de a magokkal egy?tt savanyk?s ?z?vel finom is.
Elk?sz?t?s: Kb. egy-egy f?lmar?k di?t ?s a t?kmagot illatosra pir?tottam. Mik?zben h?ltek a magok, kb. 30 dkg trappista sajtot durv?ra reszeltem ?s egy s?t?pap?r k?zep?n, t?glalap alak?an, vastagon sz?tter?tettem. K?zep?be egy s?vban egy mar?knyi aszalt s?skaborboly?t sz?rtam, majd r?ter?tettem a pir?tott magokat, picit megs?ztam, majd reszeltem a magokra m?g kev?s sajtot, ?s a s?t?pap?r seg?ts?g?vel r?d form?ban feltekertem. Egy tepsibe tettem, ?s p?r percre betettem a s?t?be (ahol ?ppen valami m?s s?lt). Csak annyi ideig hagytam a s?t?ben, m?g k?zzel ?rezhet? volt, hogy sajt puh?ra olvadt. Ekkor kivettem, betekertem m?g frissentart? f?li?val ?s sz?p r?d alak?ra form?zva h?t?be tettem. Mikor a sajt felvette kem?ny ?llag?t, szeleteltem. Majon?zes vagy m?s sal?t?val finom. ?rdemes mell? m?g m?s t?ltel?kkel is k?sz?teni hasonl? sajttekercset. T?bb sajttal, vastagabb sajtsz?llel is k?sz?thet? a tekercs.

Folytats a blogon ... erdokostolo.blogspot.com/2022/12/sosk...

sponsored links

Keres?s