Sárgarépás mángold főzelék

2015-10-12

sponsored links

Ez egy kimondottan kora őszi főzeléknek készült, mángoldkedvelők számára.

Sárgarépás mángold főzelék

Hozzávalók: 10 levél mángold, 2 darab sárgarépa, 1 fej hagyma, 1 teáskanál majoránna, 1 teáskanál só, 1 evőkanál finomliszt, 1 dl natúr joghurt, 1 marék szárított medvehagyma, kevés olaj.

Elkészítése: A mángoldot megmossuk és leszárítjuk. A répát és a hagymát meghámozzuk. A mángold leveleket egymásra tesszük, majd csíkokra vágjuk. A sárgarépát lereszeljük, a hagymát apróra vágjuk.  Egy edényben kevés olajat hevítünk, megpároljuk rajta a hagymát, majd ...


Folytatás a blogon ... ottisfoz.szhblog.ro/2015/10/12/sargar...

sponsored links

Keresés




Gasztroblogok