Sült kacsacomb párolt lila káposztával

2015-11-21

sponsored links


Hozzávalók (4 személyre):
4 egész kacsacomb, 2 dl vörösbor, 4 cikk fokhagyma, só, bors, rozmaring; a köretekhez: 1 fej lila káposzta, 2 evőkanál libazsír, só, bors, 2-3 evőkanál citromlé, cukor

Elkészítése:
A kacsacombokat megpucoljuk, megmossuk, sóval és borssal bedörzsöljük. Tepsibe rakjuk, mellétesszük a fokhagymát és a rozmaring ágat, majd felöntjük a borral és annyi vízzel, hogy ne lepjék el a húsokat. A tepsit lefedjük és sütőben addig sütjük, míg a leve elfő és a hús megpuhul. Ekkor levesszük a fedőt és ...

Folytatás a blogon ... sussunk-fozzunk-valamit.blogspot.com/...

sponsored links

Keresés




Gasztroblogok