Sült gesztenye

2014-12-15

sponsored links


Égett, száraz és/vagy nyers!
Ugye, nem én vagyok az egyedüli, aki a vásárokban hasonló sült gesztivel találkozik?
Mint mi, a múlt vasárnap, amikor is megfogadtam, hogy amint lesz egy csöppnyi időm, rendes gesztenyét fogunk enni-mégpedig itthon! :)
A nagy Brit gazdaságosban jelenleg kapható is maga az alany, úgyhogy vettem, sütöttem és
ettünk-finom lett! :)))

Nem írok listát a hozzávalókról, gesztenye az kell hozzá (elengedhetetlen :), aztán be kell vágni a tetejét, beáztatni 1-2 órára vízbe, vagy előfőzni, amíg a kést simán bele tudjuk nyomni, (nem kell leszedni rólam a keresztvizet, így lett/lesz puha! :) majd száraz serpenyőben, többszöri rázogatással megsütni -olyanban, amit nem sajnálunk erre használni!
(A végén, még a maradék fél narancs levét is rányomtam! )
Ezt is -mint a héjában sült krumplit-, be kell egy csöppet bugyolálni, mielőtt nekiülünk! 
Ja, majd el felejtettem, almapürét készítettem mellé -nagyon-nagyon finom vele! :)
Forrón, vagy melegen fogyasszuk! :)


Folytatás a blogon ... csontnelkul.blogspot.com/2014/12/sult...

sponsored links

Keresés




Gasztroblogok