Sütõzacskóban sült pulykacomb

2011-04-06

sponsored links

Szeretem ezt a sütõzacskót, nagyszerû találmány. Egészséges, kalóriaszegény ételek elkészítésének remek módja. Egy zacskóba bepakolok mindenféle finomságot, és hagyom, hogy a saját levében párolódjon. A végeredmény minden esetben kívül ropogós, belül szaftos, omlós husika.


Hozzávalók:

1 db nagyobb pulyka felsõcombfilé,

10-12 gerezd fokhagyma,

2 nagyobb ág rozmaring,

só, bors.


A pulykacombot (én két kisebb darabra vágtam) bedörzsöljük sóval, borssal, és fokhagyma gerezdekkel megtûzdeljük. Bepakoljuk egy sütõzacskóba, mellé szórunk még pár darab fokhagyma gerezdet és a rozmaring ágakat. A zacskót lezárjuk, itt-ott megszurkáljuk egy villával, hogy a gõz tudjon távozni. Beletesszük egy tepsibe, és elõmelegített, 180 fokos sütõben kb. 1 és fél óráig sütjük.

Folytats a blogon ... csaladituzhely.blogspot.com/2011/04/s...

sponsored links

Keres?s