Répatorta (paleo)

2018-05-09

sponsored links




Az eredeti recept a Paleo Konyha magazinban jelent meg és 18-centis torta formában készült el. Én most raggio formát használtam és ehhez igazítottam az anyaghányadot. A tortához szükséges mennyiséget, a recepttel együtt itt találjátok.

Hozzávalók:

a tésztához:
40 dkg sárgarépa
20 dkg darált mandula
12 dkg eritrit
3 dkg nyílgyökérliszt
6 tojás
1 teáskanálk. szódabikarbóna
2 kezeletlen citrom reszelt héja
1 teáskanál citromlé

a krémhez:
fél citrom leve
2-3 dkg porrá õrölt eritrit
3 dkg olvasztott kókuszolaj

A tésztához a megtisztított, karikára vágott sárgarépát a többi hozzávalóval együtt turmixgépben vagy késes aprítóban összedolgozzuk. Raggio formába töltjük és 180 fokra elõmelegített sütõben 55-60 perc alatt megsütjük (tûpróba), majd kihûtjük.
A mázhoz a totu krémet a kókuszolajjal összekeverjük. Ha majonéz állagú hozzáadjuk a citromlét és az eritritet is. Zacskó sarkába kanalazzuk, majd vékony sugárban a sütemény mélyedéseibe spricceljük.

Többen kérdeztétek a ToTut és a tojásrudat hol lehet beszerezni. Itt tudtok érdeklõni.
A facebookon is követhettek, itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a Követed lehetõségre is rákattintatok.

A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.

Létrehoztunk egy új paleos receptes csoportot, ha van kedvetek csatlakozni hozzánk itt megtehetitek: https://www.facebook.com/groups/523183661193999/ A ti ötleteiteket, receptjeiteket is várjuk!



Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/TcskbogrKonyh...

sponsored links

Keres?s