Rókagombás pirítós friss kakukkfûvel

2010-09-14

sponsored links


Szerepel már hasonló a blogon ebben a bejegyzésben, de ezt ki kellett próbálnom sárga rókagombával is. Ha lehetne, minden este ezt készíteném vacsorára...
Mások már megtették, én nem ragozom tovább, de e mellett a gomba mellett nem szabad elmenni a piacon úgy, hogy nem veszünk belõle. Persze szerencsés esetben magunk is leszedhetjük, mindössze meg kell találnunk a helyet és felismernünk a gombát. :)
Bár a magam szedte gombákat szakértõ szem is megtekintette, mégis volt bennem némi bizonytalanság az elfogyasztott elsõ falatok után... Legrosszabb esetben (ha színtévesztõ lennék) a világító tölcsérgombával tudtam volna összekeverni, de az is csak enyhén mérgezõ...

További 4 hozzávaló szükséges az elkészítéséhez: vaj, friss kakukkfû, só és bors. Na meg persze néhány szelet fokhagymás pirítós és egy pohár friss száraz fehérbor.



Folytats a blogon ... felholanyka.blogspot.com/2010/09/roka...

sponsored links

Keres?s