Rácsos almás kosárkák

2015-04-09

sponsored links


Általában a saját ötleteimet valósítom meg a konyhában, de néha meglátok egy szimpatikus receptet és tudom, ki kell próbálnom. Most is így volt ezzel az almás finomsággal, amit a receptneked.hu (korábban Olcsóreceptek.hu) oldalon fedeztem fel. Már több finomságot is kapott a család az említett portálról készítve. Ilyen volt példáiul a Kijevi csirkegolyó, Az András napi krémes, vagy a Gesztenyés-kekszes sütemény.
Ez az almás sütemény nagyon egyszerû, mégis mutatós desszert.

A tésztával, annak ellenére, hogy picit lágy, remek dolgozni. A kész kosárka rendkívül puha, omlós, ízletes. A leírás részletes, pontos. Egy dolgot hiányoltam a receptbõl, hogy a kosárkákat szerintem érdemes kevés vajjal kikenni és liszttel megszórni, mielõtt bele kerül a  tészta, hogy biztosan könnyen ki lehessen borítani a formából. A sütési idõ nálam fél óra lett, de ez természetesen sütõfüggõ. Mivel tudtam, hogy az alma kicsavarása nálam sohasem tökéletes, ezért még használtam egy kevés búzadarát az alma alá, hogy ...

Folytats a blogon ... aranytepsi.blogspot.com/2015/04/racso...

sponsored links

Keres?s