Rozé kacsamell puliszkaágyon, édeskömény salátával

2016-12-21

sponsored links


A Párom nagymamája által nevelt házi kacsa melléből készült ez a fogás is. Ínyenceknek való étel, mi is most ettünk először igazi rozé kacsamellet, finom omlós, szaftos hús volt a végeredmény, bár mi jobban szeretjük kicsit jobban átsülve. Az édeskömény saláta pedig különösen finom hozzá.

Hozzávalók: 1 házi kacsa melle, só, bors. A puliszkához: kb 40 dkg puliszkaliszt, só, 10 dkg ..., szárított bazsalikom, pici olaj.

A salátához: 1 kisebb édeskömény, 1 pici fej hagyma, 10 kalamata olajbogyó, 3 evőkanál ..., fél teáskanál só, csipetnyi cukor, 10 szem törött színes bors, 5 teáskanál olívaolaj. A tálaláshoz néhány saláta levél.

Elkészítése: A vizet felforraljuk, sózzuk, belecsurgatjuk a puliszkalisztet, folyamatosan ...

Folytatás a blogon ... makacskakonyhaja.blogspot.com/2016/12...

sponsored links

Keresés






Gasztroblogok