Rizses lecsó virslivel és lókolbásszal és persze sok chilivel

2016-11-27

sponsored links



Rizses lecsó virslivel és lókolbásszal és persze sok chilivel


Pályakezdő koromban (a 60-as évek elején) gyakran ettem lókolbászt. Egyrészt, mert kedveltem, másrészt, mert a párizsi, teperő mellett a legolcsóbb ételek egyike volt.

Mára változott a helyzet, ma a lókolbász inkább a húzósabb árkategóriába tartozik.

Miután több mint 50 éve nem ettem lókolbászt, most valahogy nosztalgiázni támadt kedvem, s amikor a piacon megláttam, rögtön vettem két szálat.  S ha már megvolt, fel is használtam.

Hozzávalók:
  • 50 dkg lecsópaprika
  • 1 db csípős hegyes paprika ...

Folytatás a blogon ... eshobbychef.blogspot.com/2016/11/rizs...

sponsored links

Keresés






Gasztroblogok