Rakott krumpli krémesen... Kata féle variáció

2017-01-08

sponsored links


Szemre talán nem látszik semmi különbség az eddigi rakott krumplikhoz képest, de ízben... hmmm
Ez a variáció marad véglegesen.
Valamikor azt hittem Kata lányom az életben soha nem fog tudni fõzni, mert hiába próbálkoztam, egyáltalán nem érdekelte, ráadásul fõztem én meg a húga Karina is, aki kiskorától kezdve érdeklõdõ volt, veleszületett érzéke van a jó fõzéshez, elképesztõen kreatív konyhát visz már régóta, szóval Katának amit csak szeretett volna az mindig elkészült, neki semmit nem kellett ezen erõlködnie, na jó idõnként a mosogatás volt a reszortja, még jó, meg az evés, mert enni szeretett, de nagyon.
Ebben reménykedtem mindig, hogy aki enni szeret az elõbb vagy utóbb fõzni is megtanul, pláne, ha külön háztartásba kerül. Igy is történt, készítettem neki egy receptes füzetet, az általa nagyon kedvelt ételekbõl szájbarágósan, azonkívül itt a blog összes receptje, és a lányom hetente többször, újabban hétvégén is egyre többször fõz, egyre komplikáltabbakat és egyre finomabbakat.
Ez a rakott krumplija is egy valóságos ízorgia, nagyon finom, ezentúl én is így készítem majd.

Hozzávalók:

6 db közepes krumpli hajában puhára fõzve, majd nagyon vékonyra karikázva
6 db fõtt tojás karikázva ...

Folytats a blogon ... zsanuaria.blogspot.com/2017/01/rakott...

sponsored links

Keres?s