RÓZSA CSÖRÖGE

2017-03-19

sponsored links



Egy kis fázis késésben vagyok. A farsangi szezon már réges-régen elmúlt, de nekem csak most jutott az eszembe, hogy süssek fánkot... A ropogós csörögét... ami kizárólag csakis házi baracklekvárral a legfinomabb... Hiába, kinőttünk a jelmezes-sulis programokból. Megy az idő. Van olyan csöröge, ami puha, de azt én nem szeretem. Jól megsütve, roppanósan az igazi. Kicsit szakítva a tradicionális formán, most fakanál nyelére felcsavarva sütöttem ki... Formabontó. De az ízén mit sem változtatott...

Hozzávalók: 250 gr. liszt, 150 gr. zsíros tejföl, 3 ..., 1/4 mokkáskanál só, 1 teáskanál porcukor, 50 gr. puha vaj. 

A tészta hozzávalóit tálba mérjük, majd kemény tésztát gyúrunk belőle. Fóliába csomagoljuk és egy ...

Folytatás a blogon ... illeskriszkonyhaja.blogspot.com/2017/...

sponsored links

Keresés






Gasztroblogok