Párolt szarvascomb birsalma mártással

2016-10-16

sponsored links

Ünnepi fogásnak kitûnõ lehetõség, nem csak vadhúsból készíthetõ, hanem borjúhúsból is akár.

Párolt szarvascomb birsalma mártással

Hozzávalók: 50 dkg szarvascomb, 1 liter zöldségalaplé, 1 póréhagyma, 4-5 cikk fokhagyma, szemes bors, só; a mártáshoz: 1 nagy birsalma, 1 evõkanál méz, pici ...

Elkészítése: A húst 8 dl alaplébe bepácoljuk, hideg helyen hagyjuk egy napot. Leszûrjük, majd felszeleteljük. Az elõzõ nap beáztatott római tálba rakjuk, felöntjük a maradék alaplével, hozzáadjuk a megpucolt hagymákat darabokra vágva, meghintjük ...


Folytats a blogon ... ottisfoz.szhblog.ro/2016/10/16/parolt...

sponsored links

Keres?s