Pácolt csirkeszárnyak
sponsored links
Erre az ételre, elkészítése elõtt akár már egy héttel elõbb kell gondolni a pácolás miatt. Nagyon szeretjük a pácolt húsokat, s fõleg úgy, ha saját magam állítom össze a pác hozzávalóit. Ilyen nagymennyiségû húst csak akkor csinálok, amikor a gyerekeink is itt vannak, tehát ez nem más, mint a hétvége. Tegnap (szombaton) adtunk ám a jólétnek. Mindehhez sült egy másfél kg-os zabpelyhes, puffasztott amarantot tartalmazó kenyér. Fotó arról sajnos nem tudott készülni, mert az utolsó morzsáig elfogyott.
Azt hiszem önmagáért beszél ez a tál.......
20 db csirkeszárny vár bepácolásra. A csirkeszárnyak végét levágtam, az majd jó lesz egy kis zöldséglevesbe.
Elõször is odakészítek mindent, s utána jöhet a páchoz valók összekeverése.
A pác hozzávalói:
1-1 teáskanál kakukkfû, mustármag mozsárban megtörve, bazsalikom, rozmaring, oregánó ...