Puliszka töltött csirkével

2014-04-21

sponsored links


Sajnos régen jártam erre, mostanában kevés idõm jut a blogra....de, hogy õszinte legyek, én is azokkal értek egyet, akik azért írnak gasztro-blogot, hogy a családnak, barátoknak tovább adják a receptjeiket, néhány dolgot megmutassanak a gyerekeiknek. Nagyon örülök, ha mások is olvassák, esetleg véleményt is írnak arról, amit ide teszek, köszönöm is, de azt vettem észre, hogy egy idõ után szinte terhes lett az a tudat, hogy minden hétvégén még van egy dolgom, amit "kötelezõ" elvégezni, akkor is, ha már nagyon fáradt vagyok. Így aztán szakítottam azzal, hogy rendszeresen írjam a blogot.
Viszont idõnként jövök és írok, mert vannak receptek, amiket szeretném, ha megmaradna.....és természetesen továbbra is olvasom kedvenc bloggereim írásait, merítek is belõle nem kevés ötletet és élvezem gyönyörû képeiket, leírásaikat. Köszönöm.

.....és most egy egyszerû recept, amit most csináltam elõször:
...na persze, nem a töltött csirke: a szokásos - májas, zsemlés, pirított hagymás, sós, borsos, petrezselymes - töltelékkel készült, kívülrõl jól befûszerezve és sok-sok fokhagymával.

................hanem a puliszka, ezt még sohasem készítettem, de most ...

Folytats a blogon ... csokismalna.blogspot.com/2014/04/puli...

sponsored links

Keres?s