Pizza arany feltéttel

2017-01-13

sponsored links

Alighanem agyatlanul pénzt szórni az egyik legkönnyebb feladat, amivel találkozhatunk életünk során. Egy manhattani étterem ismét bebizonyította, hogy milyen hasznos dolgokra is költheti az ember a pénzét. Elõrukkoltak egy pizzával, ami bizony nem éppen átlagos feltétekkel van felturbózva. Braulio Bunay és a Industry Kitchen szívélyesen segít nekünk elkölteni 2000$-t avagy közel 570 ezer forintot egy pizzára. 

Nem arról van szó, hogy egy gigantikus méretû pizzát gyártanak, amibõl közel tíz tucat éhes ember és három gorilla is jól lakik, hanem egy átlagos méretû pizzát megpakolnak arannyal. Igen, ez mutatvány jó eséllyel pályázik az egyik legértelmetlenebb pénzszórás díjáért.

golden pizza

A tészta alapot tintahal tintával festik feketére, de ettõl még közel sem lenne ilyen veszettül drága a pizza. A feltétek listája rejt magában szarvasgombát, kaviárt, Stilton sajtot, libamájat, ehetõ virágokat és egy jó adag aranyat. Kétfajta formában is kerül rá, egyszer aranylapcsíkokat terítenek a pizzára, másodszor pedig megszórják vele, mintha csak pirított hagyma lenne.

Természetesen õk maguk is beismerik, hogy hihetetlenül drága a pizza, de biztosra veszik, hogy finom is. Efelõl némi kétségünk akad, mert bizony attól mert valami drága dolgokból épül, nem feltétlen lesz finom és harmonikus. Abban az esetben, ha a környéken ténferegnénk és megéheznénk egy 24 karátos arannyal bevont pizzára, akkor bajban leszünk, mivel 48 órával érkezésünk elõtt le kell adni a rendelést.


Folytats a blogon ... mitettemma.hu/pizza-arany-feltettel/

sponsored links

Keres?s