Pirított cukkini, avagy mit eszem mostanában

2010-08-28

sponsored links

Sajnos nagyon elhanyagoltam a blogot :( Pedig imádom szerkesztgetni, de épp egy elég fontos szervezést indítottam be, ami nem más mint az esküvõm :)
Épp folyamatosan esküvõi menü ajánlatokat böngészek, írok a szolgáltatóknak a maradék idõt pedig igyekszem kihasználni a nyár végi napsütésben.Fõzök én becsülettel, de nem mindig jut idõ fotózni :S Na ezen változtatni fogok, mert szegény blogom még a végén megsértõdik :)

Nagyon fontos, hogy eddig sajnos hogy úgy mondjam "mellékajáltam"... vagyis a bejegyzésekben szereplõ diétás receptek mellett sajnos vétkeztem is. Na ennek vége, mert jövõre jól kell kinéznem :D
Szóval a cukkini tökéletes választás erre az idõszakra (is).
Tudom, hogy sok diétázónak probléma, hogy gyorsan finom és nem hízlaló ételt készítsen.
Nincs mindig idõ párolt husit készíteni, de a virsli abonettel hosszú távon valóban unalmas.
Én különbözõ fûszerkeverékekkel dobom fel a pirított virslit. Mellé dobok néhány felszelt cukkinit, így egyetlen serpenyõben pár perc alatt készítek magamnak ebédet vagy vacsorát.
A cukkini sütés titka, hogy kevéske olajat kell kenni a serpenyõbe, és nagyon meg kell melegíteni. A sózott borsozott és fûszerezett cukkinit karikára vagy hosszában kell vágni és addig pirítani amíg megpuhul és szép piros színt kap.
Mi nagyon szeretjük és hetente többször is tudjuk enni, nem unjuk meg.... egyenlõre :)

Folytats a blogon ... gyemantkonyha.blogspot.com/2010/08/pi...

sponsored links

Keres?s