Pirított sertésmáj sherryecettel és karamellizált almával

2014-01-21

sponsored links



A blog indulásakor, 2010. novemberében készítettem ezt az ételt. Még a tálalás nem az igazi, de olyan finom volt, hogy most is szívesen enném! Gondoltam, érdemes arra, hogy újra megosszam Veletek.

A májat a szokásos módon csíkokra vágtam, majd lisztbe forgattam. Egy közepes fej vöröshagymát félfőre vágtam, és kevés zsiradékon megpirítottam. Miután kellően üvegesedett, hozzátettem a májat (fontos, hogy nagyon forró legyen a serpenyő). Borssal, oreganóval fűszereztem, hozzáadtam egy evőkanál mustárt és a sherryecetet. Körülbelül 4-5 percig együtt pirítottam, azután kivettem a serpenyőből.
A visszamaradt zsiradékon 1 evőkanál barnacukrot karamellizáltam, és a felszeletelt almát is beletettem a serpenyőbe. Egy ...

Folytatás a blogon ... culinaricum.blogspot.com/2014/01/piri...

sponsored links

Keresés




Gasztroblogok