Petrezselymes tésztával töltött mozzarella zöldborsópürével.

2015-04-02

sponsored links


A hagyományokhoz híven, zöldcsütörtökön csakis zöld étel kerülhetett a tányérunkra. Első hallásra a zöld ételről nekem a spenót, vagy éppen a sóska jut rögtön az eszembe, de most valami mást, valami számomra új ételt szerettem volna erre az alkalomra készíteni. Így jött az ötlet, (melyet még régebben a tv-ben látta) hogy a mozzarellát fogom megtölteni, természetesen szintén zöld tésztával, majd hogy a köret is hozzáillő legyen, zöldborsópürét készítettem mellé. A mozzarella megtöltése lehet kicsit macerásnak tűnhet, de állítom roppant egyszerű művelet. Csakis arra kell figyelni, nehogy túlmelegedjen, és megfolyjon a sajt. A petrezselymes tészta és a zöldborsó püré elkészítése pedig nem igényel különösebben nagy odafigyelést. Az elkészült étel pedig nem csak látványos, hanem bátran mondhatom, hogy nagyon, de nagyon finom.

Hozzávalók:

2 nagy mozzarella
5 dkg spagetti tészta
1 kisebb csokor petrezselyemzöld ...

Folytatás a blogon ... gizi-receptjei.blogspot.com/2015/04/p...

sponsored links

Keresés




Gasztroblogok