Parmezános ropogós csirke rebarbaracsatnival

2017-04-24

sponsored links


Néha átok ez az "állandóan újítani akarok" hozzáállásom a dolgokhoz, mert olyankor, amikor egy-egy jó alapanyagból csak úgy összehozom valamelyik ismert ételünket, fáj a lelkem, hogy ebbõl mást is lehetett volna. Itt állt elõttem két gyönyörû csirkemell, és a "mit csináljak belõle" kérdésre  - teljesen magától értetõdõen - a "bécsi szeletet" választ kaptam (nálunk nincs olyan, hogy rántott hús, nem használjuk ezt a kifejezést). Persze, én ennek már a gondolatától is kapom a gutát, mert egyrészt utálom a sok taknyolást vele, másrészt pedig, amikor egyszer sütés közben többször is rámfröcskölt az olaj, megfogadtam, hogy többet sosem sütök ilyet. Azóta be is tartottam, és csak olyant csináltam, ami sütõben készül. No, de a hagyományoshoz nem volt kedvem, így aztán némi netes inspirálódás után, illetve a meglévõ alapanyagok birtokában ezt a rendkívül ropogós, egyben rendkívül zamatos parmezános csirkét hoztam össze. A mellé készített rebarbaraszósz pedig egyenesen mennyei lett. Az eddigi próbálkozásaim eltörpülnek emellett, nagyon jól sikerült, el is döntöttem, hogy ilyen üvegbe is fog majd kerülni ínségesebb napokra. :)

Parmezános ropogós csirke rebarbaracsatnival

Hozzávalók 4-5 személyre: 2 kicsontozott egész csirkemell, 2 teáskanál ...

Folytats a blogon ... edithreceptjei.blogspot.com/2017/04/p...

sponsored links

Keres?s