Paradicsomos zöldborsókrémleves gazdagon

2014-08-22

sponsored links


Ezt a receptet, pontosabban ennek egy rákkal és sherry-vel készült változatát a Süti Éden receptkönyvben találtam, amit tavaly kaptam ajándékba, hogy a benne található ételek elkészítése és blogon való megjelentetése által népszerûsítsem ezt a receptgyûjteményt.
Mivel nem sûrûn veszek rákot, sõt mondhatni sosem, és sherry-t sem tartok itthon, ezért kicsit átalakítottam, és jó barátunkat, a csirkemellet hívtam segítségül. Biztos nagyon finom lehet a fent felsorolt hozzávalókkal is, szerintem nekem is tetszene, mert a pici garnélát érdekes módon még én is kedvelem, legalábbis amikor hosszú évekkel ezelõtt Kanadában kóstoltam, akkor ízlett. A sherry pedig tuti nem rontja el. Talán egyszer majd az eredeti leírás szerint is elkészítem. :)
Hogy a levesem még tartalmasabb legyen, az egyik ismert receptgyûjtõ oldalon talált levesbetét receptjét is kölcsönvettem.

Hozzávalók 4 személyre:

Leveshez:
25 dkg zsenge zöldborsó vagy fagyasztott borsó
1 kis doboz sûrített paradicsom
1 kis fej vöröshagyma ...

Folytats a blogon ... suniskanal.blogspot.com/2014/08/parad...

sponsored links

Keres?s