Paradicsomos-fetás csirkemell
sponsored links
Egy csipet konyhájából néztem ki ezt a receptet. Nem telik sok idõbe elkészíteni és finom a végeredmény. Nekem olyan volt a csirke, mintha pizza feltét lett volna rajta. A paradicsomtól lesz szaftos, ízes a csirke és a bazsalikom-feta párosítás varázsolja rá a mediterrán ízvilágot. :)
A sütõt elõmelegítjük 200-220 fokra. A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk és kevés olajon serpenyõben megsütjük. Egy sütõpapírral bélelt tepsibe fektetjük a húsokat, szárított bazsalikommal fûszerezzük. Paradicsomkarikákat helyezünk a húsok tetejére. Majd jöhet az apróra morzsolt feta sajt és végül reszelt trapistával borítjuk be az egészet. A sütõbe toljuk, amíg a sajt elolvad a tetején.
Tapasztalat: Egy csipet azt írja, használhatunk ...