Póréhagymás krumplipüré áfonyás fasírtgolyóval, hagymás szósszal

2015-08-27

sponsored links


A hagyományos fasírt-krumplipüré párost izgalmasabbá tehetjük egy kis rafinériával. A gyerekek ebben a változatban is nagyon szívesen fogyasztják, és mi is szeretjük. Érdemes a húst épen megvásárolni (combot például), majd otthon ledarálni, így legalább biztos, hogy tiszta hús kerül az ételbe.

Hozzávalók (4 személyre):

A krumplipüréhez:
  • 1 kg krumpli 
  • 2 szál póréhagyma
  • 10 dkg vaj 
  • 2 dl tej 
  • 1 teáskanál só 
  • csipetnyi őrölt szerecsendió 
  • só, őrölt bors ...

Folytatás a blogon ... gergelyne.blogspot.com/2015/08/poreha...

sponsored links

Keresés




Gasztroblogok