OZEN az új turmixgép

2017-04-26

sponsored links

Egy fantasztikus dologra bukkantam!
Meg kell, hogy osszam veletek!

Bizonyára ti is észrevettétek, hogy amikor turmixot készítünk, elég sok levegõ keveredik a folyadék közé. Buborékos, habos lesz a végeredmény.
Zavaros, kicsit barnás lesz egy idõ után, beindulnak az oxidációs folyamatok. Ketté (sõt több) rétegre szétesik az ital, így nem is lesz annyira gusztusos.
De ha ezt eddig nem is vetted észre... az oxidáció következtében gyorsabban romlik!


OZEN a vákumos turmixgép
Egy pár napja kipróbáltam az OZEN vákumos turmixgépet, amivel úgy tudok turmixot készíteni, hogy elõtte kipumpálja a kehelybõl a levegõt, és vákum alatt dolgozik!
Nem keveredik az ital a levegõvel, így sokkal tovább õrzi meg a frissességét, nem lesz habos, buborékos!
Kipróbáltam, a jobb oldali pohárban vákum nélkül turmixoltam, a bal oldali pohár pedig a vákumos. Kb 10 perc után készült a fotó.

Vákumos turmixolás és hagyományos turmixolás (ugyanazzal a géppel, ugyanazokkal az alapanyagokkal)

Kipróbáltam, hogy az így készített italt hûtõszekrénybe tettem, és még másnap is ugyanolyan friss volt, mint amikor készítettem.

Sõõõõõõt, a turmixgéphez kaptam egy vákumos tartályt, ami csak egy pohár, de ebbõl is ki lehet szivattyúzni a levegõt, így nem csak a turmixolás, hanem a tárolás is vákum alatt történhet!!!

Teljesen el vagyok varázsolva!!!

Mindjárt két adag turmixot készítek, az egyiket megiszom azonnal, a másikat megiszon késõbb... és tudom, hogy semmit nem fog változni sem az íze, sem a tápanyag tartalma !!!! Oxigén nélkül nincs oxidáció :)

Nézzétek meg itt: OZEN, a vákumos turmixgép honlapja



Folytats a blogon ... gittarawfood.blogspot.com/2017/04/oze...

sponsored links

Keres?s