Orosz hússaláta

2017-04-11

sponsored links


Hozzávalók
6-8 személyre: 20 dkg fõtt krumpli, 1 zöldhagyma, 25 dkg fõtt marhahús(csirke vagy sertéshús is lehet), 3-4 savanyú uborka, 20 dkg ..., 15 dkg ..., 6 fõtt tojás, 2,5-3 dl majonéz, petrezselyemzöld, só, bors,  1 teáskanál cukor, 2 evõkanál ecet, 2 evõkanál olaj. 

Elkészítése
  • Páclevet készítünk: 3 dl vízhez  hozzáadunk 1/2 teáskanál sót, a cukrot, az olajat és az ecetet, összekeverjük, majd beletesszük a kis kockákra vágott, még meleg krumplit. 1 órát állni hagyjuk, az utolsó 10 percben hozzáadjuk az apróra vágott hagymát és petrezselyemzöldet is, majd leszûrjük, hagyjuk jól lecsöpögni és egy kis tálkába tesszük. 
  • A húst, az uborkát meg a ...

Folytats a blogon ... aledakonyhaja.blogspot.com/2017/04/or...

sponsored links

Keres?s