Nyári minestrone leves mángolddal

2017-06-23

sponsored links

Na, jó, továbbra sem állítom, hogy ez egy igazi minestrone leves lenne, viszont nagyon gyorsan megvan és rengeteg zöldséget lehet így elpusztítani. Szóval, ha unnád már a salátákat, szerintem válts levesre!



Ezúttal volt otthon fél liter maradék húsleves, így azt használtam alapnak és ettõl sokkal-sokkal finomabb lett az egyszerû zöldséglevesem. 

2 tányéros mennyiség következik:

Hozzávaló zöldségek - mindenbõl egy marékkal: újhagyma felkarikázva, mángold felcsíkozva, répa felkarikázva és borsó frissen fejtve (vagy mélyhûtõbõl). 

Elõször a répát és hagymát dobtam a forró levesbe és fõztem 10 percig. Aztán hozzáadtam a mángoldot és a borsót és még fõztem 8-10 percig. 

Végül mindenki kapott a tányérjába 1-2 kanál reszelt parmezánt is. 



Folytats a blogon ... agifoz.blogspot.com/2017/06/nyari-min...

sponsored links

Keres?s