Nyúlsült rókagombamártással

2014-11-24

sponsored links


Hozzávalók 4 személyre:
1 kisebb nyúl, 5 dkg szalonna, 5-6 cikk fokhagyma, 1 evõkanál zsír, 1 dl vörösbor, só, bors.
a gombamártáshoz: 50 dkg rókagomba, 2 hagyma, 1 evõkanál zsír, 1 dl tejföl, 1 evõkanál liszt, só, pirospaprika, bors.

Elkészítése:
A nyulat összedaraboljuk, megtûzdeljük szalonna csíkokkal és fokhagymával, besózzuk, borsozzuk. A zsírt felforrósítjuk, majd a nyúlhúsra öntjük, vizet és bort öntünk alá, és fedõ alatt puhára fõzzük. Amikor a hús megpuhult, a vizet elfõzzük, majd fedõ nélkül zsírjára sütjük.
A gombát megpucoljuk, megmossuk, majd kevés ...

Folytats a blogon ... sussunk-fozzunk-valamit.blogspot.com/...

sponsored links

Keres?s