Nyári vacsora

2018-06-21

sponsored links

Egy könnyed, kellemes nyári vacsorát alkottam tegnap, a kísérõ pirítós volt hozzá bagettbõl.
Hozzávalók 2 fõre: 2 db avokádó, 1 fél lime leve,1 kis csomag mini mozzarella, 8 szem koktélparadicsom,1 nagy evõkanál genovai pesztó, só, bors, bazsalikomlevél.
Elkészítése: A mozzarella golyókat és a paradicsomokat félbevágom és összekeverem a pesztóval, sózom, borsozom. Lehet még hozzátenni egy kevés csili pelyhet is, úgy pikánsabb lesz.
A bazsalikomlevelek egy részét összetépkedem és hozzákeverem a paradicsomos pesztós cucchoz. A többit felhasználom a díszítéshez. Az avokádót ketté vágom, leszedem a külsõ héját, kiszedem a magházát, picit kimélyítem az üreget. Megspriccelem a lime levével és belekanalazom a tölteléket.
Pirítóssal tálalom.


Folytats a blogon ... kimeloetelek.blogspot.com/2018/06/nya...

sponsored links

Keres?s